NEXON Akadémia főoldal
   
ELÉRHETŐSÉG BELÉPÉS GY.I.K. REGISZTRÁCIÓ INFORMÁCIÓ
NEXON Akadémia bérletOnline konferenciákHR, MunkaügyGazdasági szakterületJogi szakterületKöltségvetési szektorOKJ-s képzésekSzoftveres képzésekTréningek
Főoldal :: INFORMÁCIÓ :: Hogyan használjam?

Honlapunk használatával kapcsolatos tudnivalók

1. Mit jelent a ’regisztráció’ és a ’bejelentkezés’ on-line környezetben?

Amennyiben Ön szeretne részt venni rendezvényeinken, akkor az ezzel kapcsolatos ügyintézést könnyen és egyszerűen elvégezheti on-line rendszerünkben. Mielőtt azonban ebbe belevetné magát, az internetes ügyintézésben kevésbé jártas Ügyfeleink érdekében fontosnak találjuk egy-két fogalmi probléma tisztázását. Ez abból adódik, hogy a REGISZTRÁCIÓ szó az interneten más jelentést takar mint a köznapi életben (pl.: mikor valaki egy rendezvényre "regisztrál"). Általában az interneten és természetesen a NEXON Akadémia online rendszerében is a REGISZTRÁCIÓ azt jelenti, hogy Ön az első alkalommal kitölt egy adatlapot melyen szerepelnek a későbbi azonosításhoz és a számlázási információkhoz nélkülözhetetlen adatok. A regisztrációkor megadott adatokat a rendszerünk tárolja, tehát ezeket mindösszesen egyszer kell rögzítenie. (Természetesen az adatokat később tetszés szerint módosíthatja.)

Az online regisztráció tehát önmagában még nem jogosítja fel a rendezvényen való részvételre, hanem annak első - és egyszer végrehajtandó - lépése.

A sikeres regisztráció után bármikor, ha honlapunkon jár és szeretne online jelentkezni konferenciáinkra, vagy egyéb szolgáltatásunkat óhajtja igénybe venni, akkor van szükség a BEJELENTKEZÉSre. Ezt azért kell megtennie, hogy a rendszer érzékelje, hogy Önnek már van kitöltött adatlapja, tehát online ügyfélnek (is) minősül. A bejelentkezéshez a regisztrációkor Ön által megadott e-mail címére, mint felhasználói névre és jelszavára van szükség. Bejelentkezés után válik a honlapunk „személyre szabottá”, azaz pl. rendezvényre történő jelentkezés esetén az Ön által regisztrációkor rögzített adatok láthatóak az űrlapon (tehát nem kell ismét begépelnie ezeket).

2. Regisztráció

A regisztráció folyamata mindösszesen azt jelenti, hogy a szükséges adatlapot egyszer kitölti.

A regisztrációs adatlap ide kattintva érhető el: Regisztráció

A regisztrációs űrlap bármikor elérhető az oldal fejlécében vagy a jobb oldalsávban a belépési mezők alatt látható Regisztráció szóra klikkelve.

Adatainak egyértelmű azonosítója az ön által megadott e-mail cím, mint felhasználó név lesz. Az adatlapot a sikeres kitöltés után tároljuk a rendszerünkben – természetesen a szigorú adatvédelmi szempontok betartásával. A későbbiekben amikor jelentkezni szeretne egy rendezvényünkre, akkor már nem kell fáradni az adatok újbóli megadásával, bejelentkezés után a rendszer automatikusan felismeri Önt, mint felhasználót az összes, korábban rögzített adatával együtt.

A regisztrációs lap kitöltendő mezői:

>E-mail cím:
Legelőször is szükséges egy e-mail cím. Az e-mail cím, mint felhasználó név egyben a bejelentkezéshez egyedi azonosítóként is szolgál, tehát fontos, hogy egyféle elektronikus levélcím alatt csak egy személyt lehet regisztrálni, és fordítva: ugyanazt az e-mail címet két külön személy regisztrációja alkalmával nem lehet megadni. Olyan e-mail cím megadását ajánljuk, amelyet bizonyos időközönként olvas is, hiszen a megadott levelezési címre fogjuk küldeni az elektronikus visszaigazolásokat és a későbbiekben az Önt érdeklő rendezvényeinkről szóló értesítést. Lehetősége van azonban rendezvényre jelentkeztetni olyan kollégákat is, akik nem rendelkeznek honlapunkon külön regisztrációval (ld. a Jelentkezés rögzítése pontban).

>Jelszó:
Az e-mail cím megadása után Önnek meg kell adnia egy jelszót. Későbbiekben a regisztrált ügyfelünk az e-mail cím és a jelszó együttes megadásával tud bejelentkezni rendszerünkbe.
A jelszónak minimum négy és maximum tíz karakter hosszúságúnak kell lennie és speciális karaktereket nem tartalmazhat.

>Személyes és céges adatok:
A regisztrációs lapon első körben csak pár adatot kérünk. A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező!
Az első jelentkezés során fogjuk kérni a számlázási adatokat. Kérjük, hogy cégének adatait lehetőség szerint pontosan adja meg, hiszen ezek az adatok fognak a számlán is szerepelni. Ettől különböző számla kiállítási név és/vagy cím, illetve különböző számla postázási cím megadására rendezvényre jelentkezéskor lesz lehetőség (ld. a Jelentkezés rögzítése pontban).
A személyes és céges adatok módosítására bármikor van lehetőség bejelentkezés után az Ügyfélkapuban.

>Érdeklődési terület:
Érdeklődési területnél 9 különböző témakör közül választhat. A témakör(ök) megadásának alapján a jövőben Ön azokról a rendezvényekről fog értesítést kapni, amelyek az Ön érdeklődésére valóban számot tarthatnak.

Sikeres regisztráció esetén a honlapon visszaigazoljuk az Ön által megadott adatokat. Ezzel párhuzamosan a megadott e-mail címre a rendszer automatikusan küld egy másik visszaigazolást is. Ettől a pillanattól kezdve Ön már regisztrált ügyfelünk! Amennyiben valamilyen hiba csúszott a regisztrációs űrlap kitöltésébe (pl. bizonyos mezőben túl kevés karaktert adott meg, vagy kötelező mező nem lett kitöltve… stb.), akkor visszakapja az űrlapot úgy, hogy a keletkezett hibáról az űrlapon tájékoztatást kap.

3. Bejelentkezés

Az online szolgáltatásaink (pl. rendezvényre történő jelentkezés) használatának feltétele, hogy a rendszer érzékelje, hogy Önnek már van kitöltött adatlapja, azaz már regisztrált honlapunkon. Ezért szükséges bejelentkeznie (belépnie). A bejelentkezéshez a jobb oldalsávban található "E-mail cím" és "Jelszó" mezőket kell használnia, majd a 'bejelentkezés' gombra kattintani.

A bejelentkezési lehetőség elérhető a fejlécben lévő 'BELÉPÉS' menüpontból is.

Ha regisztrációkor megadott jelszavát elfelejtette, akkor kérhet új jelszót az „Elfelejtettem a jelszavamat” linkre kattintva.

4. Jelentkezés rögzítése

A rendezvények kiválasztásának és a résztvevők rögzítésének folyamata

4.1. Jelentkezési lista

A bejelentkezést követően a kiválasztott konferencia tájékoztatójának alján található JELENTKEZÉS gombra kattintva első lépésben felveszi az adott konferenciát a jelentkezési listába. Egyszerre csak egy rendezvényre tud jelentkezni. Amennyiben több rendezvényen is részt kíván venni, akkor fejezze be a jelentkezést majd ismételje meg a folyamatot a többi eseménnyel is.

4.2. Résztvevők rögzítése

A jelentkezési listában a rendezvény neve alatt látható a RÉSZTVEVŐ HOZZÁADÁSA gomb. Erre kattintva kollégáit is jelentkeztetheti adott rendezvényre, sőt arra is van lehetősége, hogy ezt követően saját magát törölje a résztvevők sorából. Ezen funkció segítségével honlapunk lehetőséget nyújt pl. a képzési felelős általi jelentkeztetésekre is, vagyis akár egy ember is kézben tarthatja munkatársai konferenciarészvételét anélkül, hogy adott esetben ő maga ezeken részt venne! A rendszer a korábban már a honlapon jelentkeztetett kollégák neveit is megjegyzi, tehát legközelebb már csak egy listából kell a nevet kiválasztania.

Amennyiben a rendezvényen választható az étkezés, itt kell megadni, hogy hány főre kér ebédet. Ha nem igényel étkezést, írjon be 0-át.

Ugyanitt lehetőség van megadni a résztvevők email címeit. Ez nem kötelező mező, de abban az esetben kifejezetten javasolt, ha nem a honlapon regisztrált személy(ek) vesz(nek) részt a konferencián. Ebben az esetben ugyanis nekik is el tudjuk küldeni a rendezvény előtt az elektronikus szakmai anyagot illetve esetleges változás esetén őket is tudjuk értesíteni.

Ha befejezte a rendezvény kiválasztását és a résztvevők rögzítését, akkor a TOVÁBB gombbal az utolsó lépéshez érkezünk.

4.3. Jelentkezési űrlap

A jelentkezési űrlapon összesítve találja a kiválasztott rendezvényhez tartozó adatokat valamint a számlázási adatokat, másrészt az alábbi lehetőségeket találja:

>Megadhat a regisztrációs űrlapján szereplő cégadatoktól különböző cégnevet és címet, amelyre a számlát – átutalás esetén – kiállítjuk.

>Megadhat egy a regisztrációs űrlapján szereplő adatoktól különböző postacímet, ahová a számlát postázzuk.

>Ha a rendezvénnyel kapcsolatos adatokon kíván módosítani (résztvevők, étkezés, stb.), akkor a 'Vissza' gombra kattintva ezt megteheti.

>Amennyiben a számlázási adatok nem megfelelőek, az 'Adatok módosítása' linkre kattintva megváltoztathatja azokat. Az adatok módosítása után visszatérhet erre a képernyőre és befejezheti a jelentkezést.

>Mielőtt rögzítené a jelentkezést, el kell fogadnia a fizetési feltételeket valamint az Általános Szerződési Feltételeket, amit a megfelelő jelölőnégyzet bepipálásával tehet meg.

4.4. Jelentkezés rögzítése

Ha végzett a fenti opcionális mezők kitöltésével, akkor a JELENTKEZÉS RÖGZÍTÉSE gombra kattintva küldi el jelentkezését, amelynek megtörténtét a honlapon is visszaigazoljuk.

5. Visszaigazolások és lemondás

Mind a regisztrációról, mind rendezvényre jelentkezéskor egyrészt a honlapon belül is megerősítjük az Ön szándékát, de ezzel együtt e-mail címére egy elektronikus visszaigazolás is érkezik ezekről. A számlát a helyszínen történő regisztráció során adjuk át, melyet utólag, átutalással tud kiegyenlíteni.

Lemondást a rendezvény előtt legalább három munkanappal kizárólag írásban tudunk elfogadni a 1138 Budapest, Váci út 186. címen vagy a cselotei.csilla@nexon.hu e-mail címen.

6. Egyéb funkciók

Regisztrált ügyfeleink az ’Ügyfélkapu’ menüpontban módosíthatják a regisztrációs űrlapjukon szereplő adataikat (Beállítások) vagy bejelentkezési jelszavukat.

Szintén az ’Ügyfélkapu’ menüpontban lehet jelszót módosítani.

A rendszerünk használatával kapcsolatban további segítséget talál a fejléc menüsorában a GY.I.K. (Gyakran ismétlődő kérdések és válaszok) menüpontban, ahol a leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszaink találhatóak. Adatvédelemmel kapcsolatban kérjük, olvassa el Jognyilatkozatunkat.


Ha a fenti leírásokban nem találta meg a választ kérdéseire, akkor forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

Bejelentkezés


Rendezvénynaptár

 
Találkozzunk a Facebookon!Címkék
Munkaügy (491), Gazdaság (407), Jog (202), NEXON (181), Költségvetési intézmények (173), NEXONbér (168), Bérszámfejtés (166), Munka Törvénykönyve (156), Munkabér (140), Nyugdíj (138), Társadalombiztosítás (134), Egészségügy (119), Bér- és tb. ügyvitel (118), Kormány (100), Cafeteria (80), Szja (74), Polgári Törvénykönyv (72), kkv (69), Önkormányzatok (68), Adó (65), Munkáltató (63), Munkajog (61), Munkavállaló (59), NAV (58), HR (56), Költségvetés (55), Kórházak (55), Munkaidő (54), Adótörvények (53), Járulék (51), Tréning (44), Szabadság (42), Közalkalmazottak (40), Táppénz (38), Bérkompenzáció (37), Adatvédelem (36), gyed (35), Áfa (34), Egészségbiztosítás (33), Távolléti díj (33), Csődtörvény (31), Közbeszerzés (31), NGM (30), Szociális hozzájárulási adó (30), Munkaszerződés (29), Kommunikáció (27), Köztisztviselők (27), Oktatás (23), Öngondoskodás (23), Munkahelyvédelmi akcióterv (23), Kjt (21), Felnőttképzés (21), Szakképzési hozzájárulás (21), Társasági adó (21), Dr. Dudás Katalin (21), csecsemőgondozási díj (20), SZÉP kártya (20), Szakképzés (19), kata (19), OKJ (18), Dr. Bogdán Zsuzsanna (17), Erzsébet utalvány (17), Munkaügyi ellenőrzés (17), Hulladékgazdálkodás (16), Cégeljárás (16), Munkaviszony (16), Családjog (15), eva (15), munkaidő-keret (15), kiva (15), Környezetvédelem (14), Kisvállalkozói adó (14), Motiváció (13), Rehabilitáció (12), OEP (12), tb. kifizetőhelyek (12), Időgazdálkodás (12), Szocho (11), Stressz (11), Gyógyszertámogatás (11), Országos Bérügyviteli Bajnokság (11), Tranzakciós adó (11), Végrehajtás (11), Közszolgálati tisztviselői törvény (11), thgys (11), Munkabaleset (11), Online marketing (10), Havi bevallás (10), Ügyelet (10), Munkavédelem (10), Öröklési jog (10), Kiválasztás (10)
Szakmai partnerünk